10.09.2020, 18:54

На Луганщині біля кордону з РФ зі стріляниною прикордонники затримали п'яну компанію

Ольга Романец | Всі новини автора
ГПСУ

У ніч на 10 вересня прикордонники Луганського загону зі складу Об'єднаних сил зі стріляниною затримували п'ятьох осіб, які порушили прикордонний режим і чинили фізичний опір.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає Час Пік.

Повідомляється, що близько півночі, прикордонний наряд помітив невідомий транспортний засіб неподалік населеного пункту Новобіле. Прикордонники спробували зупинити автомобіль, який рухався в їх бік, проте водій не зупинився, а тільки прискорився і створив реальну загрозу життю і здоров'ю військовослужбовців.

"Для зупинки порушника прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору і застосували зброю для зупинки автомобіля. Лише після цього автомобіль зупинився, а з нього вийшло четверо осіб, які перебували з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Ще один чоловік залишався в авто", - йдеться в повідомленні.

Крім того, невідомі почали погрожувати прикордонникам і намагалися заволодіти їх зброєю.

Як повідомляється, під час затримання прикордонниками був виявлений один правопорушник з ознаками травмування правої руки. Надалі він був госпіталізований. За результатами медичного обстеження він отримав осколкове поранення правого передпліччя.

Наразі затриманий перебуває в лікарні під вартою.

Встановлено, що всі затримані-громадяни України та жителі населеного пункту Новобіле.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: