26.09.2020, 09:51

На Донбасі окупанти двічі порушили режим тиші

Донбасс, ООС

У районі проведення ООС на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Зафіксовано 2 факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ.

За минулу добу, 25 вересня, збройні формування РФ два рази порушили режим припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Поблизу населеного пункту Авдіївка противник двічі протягом доби відкривав вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В результаті провокаційних ворожих обстрілів бойових втрат та поранень серед українських захисників немає.

З початку поточної доби на ділянках відповідальності українських підрозділів, які виконують завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил, пострілів з боку противника не зафіксовано.

Зазначається, що українські воїни неухильно дотримуються умов домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року, продовжують виконувати поставлені завдання та готові дати відсіч ворогові у разі загрози їхньому життю або здоров'ю.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк