10.10.2020, 11:35

Голова ВЦА Лисичанська підписав розпорядження про початок опалювального сезону

Глава ВГА Лисичанска подписал распоряжение о начале отопительного сезона

Керівник військово-цивільної адміністрації Лисичанська Олександр Заїка підписав розпорядження про початок опалювального сезону у місті.

Голова ВЦА м. Лисичанськ Олександр Заїка підписав розпорядження №530 від 09.10.2020 "Про початок опалювального сезону 2020-2021 років на території м. Лисичанська", повідомляє Час Пік.

"Відповідно до частини третьої статті 21 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (із змінами), пункту 8 Правил надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21серпня 2019 року №830, Пункту 4 розділу Х Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10 грудня 2008 року № 620/378, керуючись пунктом 10 частини першої статті 4, пунктом 2 та 8 частини третьої статті 6 Закону України "Про військово-цивільні адміністрації" та з метою своєчасного і стабільного забезпечення населення та закладів соціально-культурної сфери міста тепловою енергією в осінньо-зимовий період 2020-2021 років зобов’язую...",- йдеться в тексті розпорядження.

Документ зобов'язує КП "Лисичанськтепломережа", ТОВ "ЛЕСКО", бюджетні організації та установи, що мають на балансі опалювальні котельні, відстежувати динаміку змін температури зовнішнього повітря. 

Опалювальний сезон 2020-2021 рр. в місті почнеться відразу ж, у разі, якщо середньо-добове зниження температури повітря протримається протягом 3 діб нижче +8ºС.

Керівників КП "Лисичанськтепломережа" та ТОВ "ЛЕСКО", начальників відділу освіти та відділу охорони здоров'я зобов'язали забезпечити стабільну роботу котелень та мереж теплопостачання. 
     
Згідно з документом, начальник відділу охорони здоров'я, начальник відділу освіти та начальник відділу культури повинні забезпечити безаварійну роботу систем теплопостачання на об'єктах охорони здоров'я, освіти та культури.

Голова ВЦА м. Лисичанськ Олександр Заїка своїм розпорядженням зобов'язав директора КП "Лисичанськтепломережа", директора ЛКСП "Лисичанськводоканал", керівників КП "ЛЖЕК №№ 1,3,5,6,8", тимчасово в. о. директора ТОВ "ЛЕСКО" забезпечити завершення всіх робіт з підготовки ЖКГ до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр.та забезпечити цілодобове чергування аварійно-ремонтних бригад на період подачі теплоносія на об'єкти теплопостачання.

Нагадаємо, у Лисичанську заплановані ремонтні роботи, для проведення яких необхідне відключення водопостачання. Жителі Лисичанська, Новодружеська та Привілля надовго залишаться без води.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк