01.11.2020, 18:07

Модернізація водоканалу, ремонт доріг та будівництво лікарні: плани Гайдая на 2021 рік

Ольга Романец | Всі новини автора
планы Гайдая

На 2021 рік Сергій Гайдай запланував кілька проектів у Луганській області: будівництво лікарні та залізничного сполучення, ремонт доріг, а також модернізацію Попаснянського водоканалу.

Про це глава ЛОДА розповів у своєму відеозверненні в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Як відомо, раніше Сергій Гайдай відвідав Відень. Там він підписав меморандум про взаєморозуміння між компанією "Фамед Інжиніринг ГмбХ" і Луганською облдержадміністрацією, що стосується будівництва обласної лікарні.

Глава ЛОДА розповів, що представники австрійської компанії вже найближчими днями відвідають Луганщину.

"Сподіваюся, що за зимовий період буде розроблена проектна документація і ми в наступному році отримуємо переможця тендеру. Тендер буде проводитися європейськими представниками, це їхні гроші, це їх вибір. І мені б дуже хотілося щоб ми наступного року почали будівництво Луганської лікарні", - сказав Гайдай.

Він також зазначив, що наступного року закінчується ремонт усіх основних магістральних доріг Луганщини. Після цього ремонтуватися будуть районні та комунальні дороги.

Ще один з планів Гайдая на 2021 рік - будівництво нової залізничної гілки. Вона має з'єднати кілька районів Луганщини зі Всеукраїнською мережею.

Крім того, за словами Гайдая, на 2021 рік запланована модернізація Попаснянського водоканалу.

"Головне, щоб ми не зупинялися, щоб рухалися далі. Закінчимо дорогу залізничну, побудуємо лікарню обов'язково, модернізацію зробимо Попаснянського водоканалу. Ми все зробимо, все заплановане. Головне - не зупинятися", - додав Гайдай.

Читайте також: Через COVID-19 ринки, магазини і кафе на Луганщині можуть закрити, - Гайдай

На Луганщині через COVID-19 помирають медики, - Гайдай

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: