10.11.2020, 10:42

Зеленський призначив трьох тимчасових виконуючих обов'язки голів ОДА

Зеленский назначил трех вр.и.о. председателей ОГА

Президент України Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючих обов'язки голів обласних державних адміністрацій в Одеській, Івано-Франківській та Сумській областях.

Зеленський призначив трьох тимчасових виконуючих обов'язки голів ОДА в Одеській, Івано-Франківській та Сумській областях. Відповідні укази оприлюднені на сайті Офісу президента, повідомляє Час Пік.

Зеленський призначив вр.в. о. голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в указі №492 від 9 листопада. Глава держави тимчасово поклав виконання обов'язків голови Івано-Франківської ОДА на Савку Марію Володимирівну.

Зеленський призначив вр.в. о. голови Одеської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в указі №493 від 9 листопада. Глава держави тимчасово поклав виконання обов'язків голови Одеської ОДА на Овечкіна В'ячеслава Ігоровича.

Зеленський призначив вр.в. о. голови Сумської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в указі №494 від 9 листопада. Глава держави тимчасово поклав виконання обов'язків голови Сумської ОДА на Пахольчука Сергія Івановича.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк