11.11.2020, 11:53

Обстріли тривають: На Донбасі поранений український військовослужбовець

На Донбассе ранен украинский военнослужащий

На Донбасі в результаті ворожого обстрілу поранений військовослужбовець Об'єднаних сил. В районі населеного пункту Кам'янка противник застосував стрілецьку зброю та великокаліберний кулемет.

За інформацією прес-центру штабу ООС, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою українськими захисниками, повідомляє Час Пік.

За минулу добу, 10 листопада, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. 

Поблизу населеного пункту Водяне зафіксовано 2 факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ та її найманців. На цій ділянці противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї та 82-мм міномета.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

З початку поточної доби, 11 листопада, районі населеного пункту Кам'янка противник порушив проголошений режим припинення вогню, застосувавши стрілецьку зброю та великокаліберний кулемет.

В результаті обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїна доставлено до лікувального закладу, стан здоров'я військовослужбовця задовільний.

Представники ОБСЄ через спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін оповіщені про дії збройних формувань РФ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк