01.12.2020, 07:57

На Донбасі в районі ООС окупанти продовжують порушувати домовленості про перемир'я

Донбасс, ООС

На Донбасі в районі проведення ООС доба для підрозділів Об'єднаних сил пройшла без втрат та поранень. Окупанти чотири рази порушили домовленості про перемир'я.

На Донбасі збройні формування РФ та її найманці за минулу добу, 30 листопада, 4 рази порушили домовленості, досягнуті під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Поблизу населених пунктів Водяне та Новотошківське російсько-окупаційні війська застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

В районі населеного пункту Гнутове противник відривав вогонь зі станкового протитанкового гранатомета.

Ще одне порушення досягнутих домовленостей зафіксовано на Приазов'ї. Поблизу населеного пункту Водяне з перетином лінії розмежування пролетів ворожий БПЛА типу "Квадро". Вогнем зі стрілецької зброї українські воїни збили безпілотний літальний апарат противника.

Бойових втрат та поранень в результаті провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників не було. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об'єднаних сил.

З початку поточної доби, 1 грудня, вздовж лінії розмежування пострілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано, на всіх ділянках відповідальності підрозділів Об'єднаних сил спостерігається тиша.

Читайте також: На Донбасі готувався теракт: СБУ попередила вибух та затримала "підривника"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк