09.12.2020, 21:05

Окупанти 6 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, - штаб

Ольга Романец | Всі новини автора
ООС

З початку поточної доби, 9 грудня, в районах відповідальності українських бригад зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

Так, по українських позиціях неподалік Талаківки окупаційні війська двічі відкривали провокаційний вогонь з гранатометів різних систем. А поблизу Авдіївки - з автоматичного станкового гранатомета.

Для коригування вогню з АГС ворог застосував БПЛА типу "квадрокоптер" з боку населеного пункту мінеральне. Всього кілька пострілів зі стрілецької зброї знадобилося українським воїнам, щоб збити БПЛА противника після перетину лінії розмежування.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників внаслідок ворожих пострілів немає.

Також українськими воїнами був виявлений факт інженерного обладнання позицій противником у бік українських підрозділів в районі населеного пункту Водяне.

Біля Луганського, для інженерного обладнання позицій з просуванням у бік українських підрозділів, незаконні збройні формування здійснили три підриву з використанням зарядів розмінування.

Крім того, саперами ДСНС розміновано майже 4 гектари території у прифронтовому районі та передано на знищення 74 знайдених вибухонебезпечних предметах.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк