14.02.2021, 13:46

Простір для неформальної освіти: У Лисичанську відкрито мережу молодіжних платформ "Мій FOX HUB"

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанск

13 лютого в Лисичанську відкрили три молодіжні платформи "Мій FOX HUB". Вони представляють із себе три простори: BIBLIOHUB в Лисичанській центральній бібліотеці, FREEDOMHUB в ДК ім. В. Сосюри, та GENERATION CENTRHUB у міському палаці культури.

Про це повідомляє прес-служба ВЦА Лисичанська, передає Час Пік.

Дані платформи - відкриття не тільки для молоді, а й для всіх жителів Лисичанська та прилеглих населених пунктів. Вони виконуватимуть роль простору для залучення суспільства до неформальної освіти, проведення соціальних і культурних заходів, громадських обговорень та якісного проведення дозвілля.

Як повідомляють у ВЦА, лаунж-зони обладнані зручними диванами і кріслами, телевізором, гітарами, настільними іграми для проведення дозвілля, спілкування і соціалізації, проведення соціальних і культурних заходів. В ігрових зонах є аерохокей, столик для пісочної анімації і пазли. Для любителів моделювання буде працювати клуб робототехніки з відповідними наборами і 3D принтерами.

Дві молодіжні платформи в центральній бібліотеці та палаці культури ім. Володимира Сосюри мають медіа-зони, оснащені сучасним медіа-обладнанням для ведення блогів, створення соціальних відео та новин, проведення інтерв'ю та створення власного каналу на YouTube про життя молоді у Лисичанську.

Відвідати молодіжні хаби можуть всі бажаючі. Платформи знаходяться за адресами: м. Лисичанськ, пр.Перемоги, 94, вул. Героїв Сталінграда, 1 та вул. Красна, 30. Всі три платформи об'єднані в єдиний веб-сайт, де можна дізнатися розклад роботи, новини та анонси найближчих подій - myfoxhub.in.ua.

У проекті брало участь Агентство США з міжнародного розвитку та проекту USAID "Демократичне управління в Східній Україні", завдяки яким простори отримали сучасні меблі та інформаційно-комунікаційну техніку, офісне, медійне та музичне обладнання для проведення навчальних, соціальних і культурних подій.

Як повідомляється, приміщення для молодіжних платформ надала ВЦА Лисичанська, а також забезпечила їх сучасним ремонтом і створила додаткові робочі місця для забезпечення якісної діяльності молодіжних платформ. Загальна вартість проекту становить понад три мільйони гривень.

Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск ЛисичанскЛисичанск

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк