30.03.2021, 08:12

Канада ввела нові антиросійські санкції за анексію Криму

Ольга Романец | Всі новини автора
Канада, Крым

Канада ввела новий пакет санкцій проти осіб і компаній, пов'язаних з анексією Криму та зведенням російського моста через Керченську протоку.

Про це завив міністр закордонних справ Канади Марк Гарно, передає Час Пік.

"Міністр закордонних справ Марк Гарно сьогодні (29 березня - ред.) оголосив нові санкції проти двох фізосіб і чотирьох організацій у відповідь на незаконну анексію Росією Автономної Республіки Крим", – повідомляється на сайті канадського уряду.

Санкції вводяться щодо двох громадян Росії і чотирьох компаній. Серед них - "Кримська Перша Страхова компанія", "Кримська залізниця", "Ленпромтранспроект" і "Дирекція з будівництва залізниці. Беркакіт-Томмот-Якутськ", а також генеральний директор "Гранд Сервіс Експрес" Олександр Ганов і заступник гендиректора інфраструктурних проектів компанії "Стройгазмонтаж" Леонід Риженькін.

"Сьогоднішнє оголошення підтримує незмінну прихильність Канади суверенітету України та її народу, який продовжує рішуче відстоювати свої права проти агресивних дій Росії. Канада продовжує закликати Росію припинити свою незаконну окупацію і звільнити всіх незаконно затриманих політичних в'язнів", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, пенсіонерку в Криму звинуватили в "шпигунстві" на користь України і засудили до 12 років колонії.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: