30.03.2021, 10:15

Окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, - штаб

Ольга Романец | Всі новини автора
ООС

За минулу добу, 29 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил незаконні збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Зайцеве, ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а поблизу Світлодарська - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", в передмісті населених пунктів Широкине, Мар'їнка і Старогнатівка противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомляють у штабі ООС, бойових втрат серед українських військових немає.

"З настанням сприятливих погодних умов, окупанти активізували роботу з дообладнання старих і облаштування нових оборонних позицій. 29 березня зафіксовано три таких випадки: в районі Донецького аеропорту, поблизу населених пунктів Мар'їнка і Зайцеве", - йдеться в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 30 березня, обстрілів не зафіксовано. Як повідомляється, українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню.

Нагадаємо, 28 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк