09.04.2021, 07:27

Три регіони України виведуть з "червоної" зони

Три региона Украины выведут из "красной" зоны

Глава МОЗ Максим Степанов повідомив, що в ряді західних областей України зафіксовано зниження кількості інфікованих на коронавірус. Кілька областей будуть виведені з "червоної" зони епідопасності.

У МОЗ заявили про поліпшення ситуації з коронавірусом у Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях. Ці регіони можуть скоро вийти з "червоної" зони карантину. Про це 8 квітня повідомив глава МОЗ Максим Степанов В ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає Час Пік.

"Найважча ситуація саме у Києві, в Хмельницькій області, Миколаївській. Водночас Івано-Франківська, Закарпатська область, Чернівецька область виходитимуть "червоної" зони", - сказав Степанов.

Він додав, що Івано-Франківська область вже 9 квітня буде виведена у "жовту" зону. По Закарпатській - прийматимуть рішення, проаналізувавши показники за поточну добу.

Нагадаємо, раніше Максим Степанов повідомив, що ще місяць тому була критична ситуація в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Станом на 1 березня заповненість ліжок з киснем в Івано-Франківській області становила 82%, а сьогодні - 37%.

Читайте також:

Українці мають право на безкоштовні стоматологічні послуги: список послуг у 2021 році

В Україні пропонують зменшити розмір виплат за лікарняними листами: кого стосується

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк