10.04.2021, 08:45

Укрзалізниця відновила продаж квитків на Прикарпаття

Укрзализныця возобновила продажу билетов на Прикарпатье

"Укрзалізниця" знімає обмеження висадки-посадки в Івано-Франківській області. Рішення про відновлення залізничного сполучення прийнято у зв'язку зі скасуванням "червоного" рівня епідемічної небезпеки на Прикарпатті.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці", передає Час Пік.

"За рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, з 00:00 10 квітня Івано-Франківська область переходить з "червоної" зони карантинних обмежень, що дозволяє Укрзалізниці відновити продаж квитків до регіону та зняти обмеження висадки та посадки пасажирів по станціях області", - йдеться у повідомленні УЗ.

"Укрзалізниця" в черговий раз нагадала, що буде суворо стежити за дотриманням карантинних вимог в поїздах і на вокзалах, а також звертається до пасажирів з проханням обов'язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників "Укрзалізниці".

Нагадаємо, в Україні 9 квітня оновлено карту карантинних зон. Також стало відомо, що на Прикарпатті гірськолижний курорт "Буковель" відновлює свою роботу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк