27.04.2021, 07:25

За минулі вихідні на Донбасі зафіксували майже 400 порушень тиші, - ОБСЄ

Ольга Романец | Всі новини автора
ОБСЕ

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в період з вечора 23 до вечір 25 квітня зафіксувала 382 порушення режиму припинення вогню в Донецькій області і дев'ять - в Луганській.

Про це йдеться в щоденному звіті № 95/2021, передає Час Пік.

"У період з вечора 23-го до вечора 25 квітня в Донецькій області СММ зафіксувала 382 порушення режиму припинення вогню, включаючи 297 вибухи невизначеного походження", - повідомляється в звіті.

При цьому більшість порушень сталися в районах на південний схід від Авдіївки (підконтрольна уряду, 17 км на північ від Донецька) і на захід від Донецька.

Крім того, вранці і ввечері 24 квітня порушення "тиші" фіксувалися на захід від Горлівки (непідконтрольна уряду, 39 км на північний схід від Донецька), а ввечері 23-го і 24 квітня - на північ від Широкине (підконтрольний уряду, 100 км на південь від Донецька).

У Луганській області СММ зафіксувала дев'ять порушень режиму припинення вогню, в тому числі два вибухи невизначеного походження. Більшість порушень сталися недалеко від Станиці Луганської (підконтрольна уряду, 16 км на північний схід від Луганська).

Читайте також: Біля Гнутового довелося евакуювати два десятки піротехніків через обстріл з боку окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк