28.04.2021, 08:05

Підрив автомобіля ЗСУ на Донбасі: стало відомо ім'я загиблого військового

стало известно имя погибшего военного

Названо ім'я українського військового, який загинув на Донбасі 27 квітня в результаті підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої.

На Донбасі 27 квітня загинув боєць з Волочиська (Хмельницька область) Роман Гуляк. Загиблому було 30 років, він був старшим сержантом Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба міськради Волочиська в Facebook, передає Час Пік.

"На жаль, війна забирає найкращих наших синів!

Сьогодні у нас жахлива новина. Наш земляк, волочищанин, колишній учень Волочиського НВК Роман Гуляк, загинув захищаючи нашу державу на сході.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та знайомим Романа. Схиляємось у скорботі разом з вами", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що наступні дні будуть оголошені днями жалоби в громаді. Всі установи та організації просять приєднатися, утриматися від святкувань та розважальних заходів.

Нагадаємо, 27 квітня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" в результаті підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав травми несумісні з життям. Ще три військовослужбовці дістали бойові травмування.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, поранені військовослужбовці доставлені до лікувального закладу, їм надана належна медична допомога. Стан їх здоров'я задовільний. 

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗСУ. Обставини з'ясовуються.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк