10.06.2021, 14:22

Гайдай відповів, що буде у Лисичанську з парком тролейбусів та водіями після запуску нового кільцевого маршруту

Луганская

Керівник Луганської обласної ВЦА Сергій Гайдай пообіцяв з'єднати тролейбусним сполученням міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. Він запевнив, що вже цього року жителі регіону зможуть переконатися, що "фантастичні" плани втілюються в життя. І схоже, що жителі цих міст починають "вірити в казку".

Вперше Сергій Гайдай заговорив про проєкт "Єдина тролейбусна система в Лисичансько-Сєвєродонецькій агломерації" у Краматорську на форумі "Схід можливостей" в грудні 2020 року, повідомляє Час Пік.

Проєкт передбачає запуск кільцевого тролейбусного маршруту "Лисичанськ-Сєвєродонецьк-Рубіжне-Лисичанськ". Для втілення проєкту в життя необхідно побудувати нові тролейбусні лінії та оновити тролейбусний парк. Вартість проєкту оцінюється приблизно в 472 млн грн.

Луганская

Мало хто з жителів регіону вірить у здійснення цього проєкту, принаймні, в найближчому майбутньому. Але, судячи з відповідей на питання, які жителі області задають Гайдаю, - він вірить у втілення в життя даного проєкту.

Людей же хвилює, що буде з кадрами, на яких тролейбусах доведеться їздити, який маршрут буде прокладено... Всі ці питання вони задають безпосередньо Сергію Гайдаю під його традиційним відеозвітом.

Сам Гайдай обіцяє, що вже найближчим часом люди зможуть переконатися, що немає нічого неможливого і багато проєктів будуть реалізовані.

"Закінчуємо багато ПКД, та тендерів…… найближчим часом побачите реалізацію багатьох проектів!!

Залишайте свої запитання….. наступного разу надам змістовну відповідь!!", - написав Гайдай на своїй сторінці в Facebook.

Луганская Луганская Луганская

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк