04.09.2021, 18:34

"Не можемо навіть в Сєдово з'їздити": Як дочка ватажка "ДНР" відпочиває в Дубаї

Ольга Романец | Всі новини автора
Пушилин

За час окупації Луганської та Донецької області в "республіках" склалася критична ситуація. У той час як пропагандистські ЗМІ пишуть про "хороше" життя, місцеві жителі в буквальному сенсі голодують.

Однак це стосується не всіх, ватажки "республік" в цей час примножують свій капітал.

Так, у соціальній мережі Тік Ток на каналі "tipichnie respubliki" з'явився відеоролик про відпочинок дочки ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна в Дубаї, передає Час Пік.

Під даним роликом зібралася велика кількість коментарів, переважно від жителів невизнаної "республіки".

Обурені жителі "ДНР" відзначають, що ситуація в "республіці" просто критична. Більшість не може собі дозволити відпочинок навіть на єдиному морському курорті в" ДНР" - Сєдово, в той час як Пушилін і його сім'я ні в чому собі не відмовляють.

Місцеві жителі відзначають, що проблем за роки окупації в "республіці" накопичилося не мало. Головне - низькі зарплати, які не виплачуються місяцями.

"Шахтарі голодують, а хтось накрався вдосталь", "Моїм дітям їсти нічого. На шахті працюю", "Працюю на трьох роботах і не можу собі такого дозволити, "А ми не можемо навіть в Сєдово з'їздити, не вистачає коштів" - пишуть жителі "ДНР".

Крім цього жителі "республіки" відзначають також і проблеми з дорогами.

"Зате в Донецьку трава вище людського зросту, ніхто прибрати не може, доріг немає...", - зазначають жителі "ДНР".

За даними ресурсу Batman_DNR, номер в готелі, де відпочиває дочка "глави республіки" коштує 3 тисячі доларів, а сам відпочинок обходиться в 7-8 тисяч.

Дубаи

Дубай Дубай Дубай

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: