13.11.2021, 08:01

В результаті підриву на Донбасі загинули двоє українських військових

Ольга Романец | Всі новини автора
ООС

Незаконні збройні формування продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

За минулу добу, 12 листопада, з боку окупаційних військ зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

В районі населеного пункту Зайцеве ворог двічі відкривав вогонь, застосовуючи гранатомети різних систем і міномети калібру 120 мм.

У напрямку Попасної та Новоолександрівки противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У бік Новотроїцького найманці вели вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм.

Поблизу Новолуганського окупанти два рази обстріляли українські позиції, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Біля Широкиного противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

В результаті підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців отримали поранення, несумісні з життям. Один воїн отримав вогнепальне поранення. Йому надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний.

"Командування і особовий склад Об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів", - йдеться в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 13 листопада, з боку окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

У напрямку Троїцького ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк