13.11.2021, 14:25

На території Луганщини діють шахраї: поліція закликає до уважності

Ольга Романец | Всі новини автора
мошенники

На території Луганщини продовжують діяти шахраї. Цього разу ошуканими залишилися троє жителів Луганщини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

60-річній сєверодончанці на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який назвався її племінником і повідомив, що знаходиться в лікарні і йому потрібні гроші. Жінка, не замислюючись, перерахувала на банківську карту зловмисників 3 тис грн, після чого зателефонувавши племіннику зрозуміла, що стала жертвою шахраїв.

37-річна мешканка Щастинського району в соціальній мережі "Facebook" знайшла оголошення про продаж спортивного костюма і домовилася про його покупку. Після чого перерахувала 333 грн в якості передоплати, проте товар не отримала, а зв'язок з "продавцем" зник.

19-річна мешканка Сєвєродонецького району на сайті "ОЛХ" розмістила оголошення про продаж мобільного телефону, після чого їй надійшло повідомлення жінки про намір придбати товар і для цього скористатися сервісом "OLX доставка". Через деякий час "покупець" надіслала посилання, за якими перейшла заявниця, де вказала реквізити своєї банківської карти. Надалі з картки жінки було списано 1100 грн.

"Пам'ятайте, боротьба з шахраями залежить від кожного з нас! Не довіряйте незнайомцям і не виконуйте їх вимог! Ретельно перевіряйте інформацію, яку вам повідомляють!", - попереджають в поліції.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк