30.11.2021, 08:19

Доба в ООС: окупанти застосували артилерію, поранено двох українських воїнів та цивільну особу

Донбасс, ООС

На Донбасі окупанти вели обстріл з артилерії в бік Станиці Луганської. Одна цивільна особа отримала поранення. В результаті ворожих обстрілів також отримали поранення двоє військовослужбовців Об'єднаних сил.

За минулу добу, 29 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

Ворожі обстріли зафіксовано:

- у районі населених пунктів Світлодарськ та Старогнатівка - з автоматичних станкових гранатометів;

- неподалік населеного пункту Новоолександрівка - з ручних протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;

- поблизу населеного пункту Новолуганське, двічі - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;

- у напрямку населеного пункту Старий Айдар російські найманці застосовували міномети калібру 120 мм;

- у бік смт Станиця Луганська окупанти вели вогонь з артилерії калібру 122 мм. Під обстріл потрапили околиці населеного пункту. Одна цивільна особа отримала поранення.

В результаті ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Стан здоров'я поранених задовільний.

Станом на 7:00 30 листопада порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк