23.12.2021, 09:34

На Донеччині запускають новий електропоїзд до Харкова: розклад руху

Иллюстративное фото / Открытый источник

"Укрзалізниця" відкриває новий залізничний маршрут. З кінця грудня з Бахмута курсуватиме електричка до Харкова.

"Укрзалізниця" з 24 грудня вводить прямий приміський рейс "Бахмут - Харків - Бахмут". Графік нового електропоїзда № 7096/7057 вже ]]>доступний ]]>на офіційному сайті Південно-Західної залізниці, повідомляє Час Пік.

Розклад руху:

  • З Бахмута електричка відправлятиметься об 11:25. Прибуття на станцію "Харків-Пасажирський" о 15:28. Час у дорозі трохи більше 4 годин.
  • З Харкова електричка відправлятиметься о 18:53. Прибуття в Бахмут о 23:00. Час у дорозі трохи більше 4 годин.

Електропоїзд зупинятиметься на станціях Сіль, Сіверськ, Ямпіль, Лиман, Святогірськ, Ізюм, Закомельська, Савинці, Балаклія та Основа. 

Увага! На 25 грудня, 1 січня та 7 січня рейси поїзда "Бахмут - Харків - Бахмут" скасовано.

Щодо ціни на квитки не повідомляється.

В "Укрзалізниці" зазначили, що в приміських електричках почали впроваджувати інклюзивні зміни.

"Саме з приміських електропоїздів компанія почала впроваджувати інклюзивні зміни у рухомому складі. У цьому році вперше Укрзалізниця презентувала інклюзивний приміський поїзд, де були реалізовані технічні рішення для маломобільних груп людей. Це дозволило нам підвищити комфорт у мандрівці для всіх пасажирів, включаючи людей з інвалідністю, велосипедистів та лижників зі сноубордистами.

Перший інклюзивний приміський поїзд презентували влітку, а вже до кінця року Укрзалізниця матиме 10 модернізованих електропоїздів. Сьогодні інклюзивні електропоїзди курсують за напрямками Київ - Тарасівка, Київ - Ніжин та Львів - Сянки, такі ж поїзди готуються до запуску на напрямках Київ - Васильків-2 та Бахмут - Харків.

Подорожі без обмежень - амбітна мета Укрзалізниці на 2022 рік", - йдеться в повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк