27.01.2022, 11:18

Поліція затримала озброєного нацгвардійця, який розстріляв людей у Дніпрі

Полиция задержала нацгвардейца, расстрелявшего людей в Днепре

Поліція затримала військовослужбовця Національної гвардії, який сьогодні вранці вбив п'ятьох людей. В результаті стрілянини поранення отримало ще п'ять осіб.

Затримання відбулося сьогодні о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє Дніпропетровської області, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

До поліції надійшло більше десяти викликів від людей, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали військовослужбовця, який розстріляв людей у Дніпрі.

"Першими на виклик громадян прибув екіпаж патрульної поліції. Патрульні, поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД та відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України затримали підозрюваного під час спільної з ДБР спецоперації", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, 27 січня близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу в Дніпрі військовослужбовець Нацгвардії відкрив вогонь з автоматичної зброї. Було вбито 5 осіб, у тому числі цивільна жінка.

полиция, Днепр полиция, Днепр полиция, Днепр

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк