18.02.2022, 14:31

У Лисичанську, Слов'янську та Краматорську були здійснені диверсії на лініях зв'язку оператора Vodafone

диверсии на линиях связи оператора Vodafone

Вночі 18 лютого на лініях зв'язку оператора Vodafone в Луганській та Донецьких областях були здійснені цілеспрямовані диверсії у містах Слов'янськ, Краматорськ, Лисичанськ.

В Луганській та Донецьких областях невідомі перерізали оптоволоконні кабелі зв'язку в чотирьох місцях, через що спостерігалися проблеми на лініях мобільного зв'язку оператора Vodafone. Про це у Telegram повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, передає Час Пік.

На кілька годин значна частина Луганської області та північна частина Донецької області залишилася без стільникового зв'язку.

Нагадаємо, на Луганщині та Донеччині клієнти мобільного оператора Vodafone в ніч на 18 лютого не могли скористатися послугами зв'язку. Про це вони писали у соцмережах. В Луганській ОДА повідомили, що причиною перебоїв зі зв'язком став акт вандалізму.

В МВС уточнили, що це були цілеспрямовані диверсії.

"Дякуючи швидкій роботі ремонтників, зв’язок був відновлений ще до ранку.

Але ми повинні розуміти, що диверсії на об’єктах зв’язку будуть продовжуватись і далі. І не тільки на мережах оператора Vodafone, а інших операторах зв’язку.

Все це є частиною плану РФ по дестабілізації ситуації в Україні"
, - написав Антон Геращенко.

Він повідомив, що правоохоронцями порушені кримінальні справи по фактам втручання в роботу оператора мобільного зв’язку. Проводяться першочергові слідчо-розшукові дії.

на линиях связи оператора Vodafone на линиях связи оператора Vodafone на линиях связи оператора Vodafone

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк