19.03.2022, 14:51

"Будемо гнати орків до Луганська!": На Луганщині окупанти безрезультатно атакують головні міста регіону

Сергей Гайдай

На Луганщині у напрямку на Сєвєродонецьк окупанти зробили спробу проведення наступальних дій, понесли значні втрати та відступили. Захисники Луганщини очікують на потужне підкріплення.

В районі Рубіжного, російська армія за підтримки артилерії, продовжує закріплюватись у західних та північно-західних частинах міста, здійснила перегрупування, але успіху не має. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає Час Пік.

На Луганському напрямку противник намагався продовжити наступальні дії на визначених напрямках та діє в районах населених пунктів Терни, Червонопопівка, на околицях Рубіжного, Кудряшівки, Пудрівки, Осколонівки, Бобрового, Жолобка, Молодіжного, Новоолександрівки, Попасної, Троїцького, Санжарівки, Лозового, Доломітного, Зайцевого, Шумів, Широкої Балки, Озерянівки.

Намагається вести штурмові дії та вогневі нальоти на переважній більшості напрямків. Основні зусилля зосереджує на спробах захопити населені пункти Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна.

В районах населених пунктів Сиротине та Метьолкіне здійснював авіаційні удари по цивільних об’єктах.

На напрямку Первомайськ, Лисичанськ намагається здійснювати вогневий вплив на наші війська з метою стримування дій підрозділів Збройних Сил України. Веде штурмові дії та вогневі нальоти на переважній більшості напрямків.

"Орки настають, але безрезультатно. Головні міста під прапором України...

Потужне підкріплення. ЗСУ повибивають рашистів з наших міст! Будемо гнати орків до Луганська!

Все буде Україна!", - упевнений глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк