08.04.2022, 11:58

У Краматорську по залізничному вокзалу завдано ракетних ударів: загинули люди, які чекали евакуації

По ж/д вокзалу Краматорска нанесены ракетные удары

Російські окупанти атакували залізничний вокзал у Краматорську. По вокзалу, де люди чекали на евакуацію, вдарили касетним "Іскандером". Внаслідок обстрілів загинуло та поранено десятки людей, серед загиблих є діти.

На залізничний вокзал Краматорська прилетіло дві ракети з касетними зарядами. Поліція та рятувальники, які працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Час Пік.

"Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України.

Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, хочуть знищити все українське.

Російська федерація - країна нелюдів і злочинців.

Зло має бути зупинене і обов'язково - покаране!", - написав Павло Кириленко.

Спікер Донецької ОДА Тетяна Ігнатченко у прямому ефірі повідомила, що серед загиблих принаймні двоє дітей.

"Укрзалізниця" повідомляє, що внаслідок ракетного удару по залізничному вокзалу в Краматорську понад 30 людей загинуло і понад 100 поранених.

Український журналіст Денис Казанський зазначив, що російські окупанти цілеспрямовано та цинічно вбивають українців. Він вовідомив, що шанувальник "російського світу" Олег Царьов відкрито закликає завдавати ударів по інфраструкрурі "Укрзалізниці", знаючи, що при цьому можуть загинути люди. І цей заклик пролунав за кілька днів до масового кривавого вбивства на вокзалі у Краматорську.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк