09.05.2022, 07:41

Корабельне угруповання флоту РФ готове до завдання ракетних ударів - ОК "Південь"

Иллюстративное фото / Открытый источник

Поблизу українських берегів у Чорному морі російські окупанти розташували 6 кораблів та 2 підводні човни з крилатими ракетами. Корабельне угруповання російського флоту перебуває у готовності до завдання ракетних ударів.

Про це повідомило Оперативне командування "Південь" увечері 8 травня, повідомляє Час Пік.

"Корабельне угруповання флоту противника налічує щонайменше 6 кораблів та 2 підводних човни, що перебувають в готовності до нанесення ракетних ударів, бо споряджені понад пів сотнею крилатих ракет", - йдеться в повідомленні.

В ОК "Південь" також повідомили, що за добу на Херсонському та Миколаївському напрямку істотних змін у позиціях на лінії зіткнення не відбулося.

Вдаривши на початку доби системами залпового вогню по Миколаєву, ворог продовжував тероризувати інші південні регіони ракетними ударами протягом усього дня.

Одещину за добу ворог атакував ракетами 9 раз, переважно із застосуванням авіації. 6 ракет точно знищено силами протиповітряної оборони. Завдані удари пошкодили в області електропідстанцію та газопровід, зруйнували кілька приватних будинків та пошкодили зони відпочинку, є постраждалі.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією по ворожих позиціях нанесеногри близько пів сотні уражень.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк