15.05.2022, 07:48

Кириленко: Пенсії жителям Донбасу нарахували, готівку підвозять у безпечні місця

Жителям Донецької області пенсії за травень нараховані та профінансовані у повному обсязі, готівка підвозиться до найближчих до окупованої території безпечних місць.

Про це в Telegram-каналі повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Час Пік.

"На сьогодні потреби у пенсіях за травень уже повністю профінансовані. І вже доставили гроші більшості пенсіонерів. Але приблизно третина пенсіонерів гроші ще не отримали", - повідомив Кириленко.

За його словами, йдеться про тих, хто проживає на тимчасово захоплених територіях Маріупольської, Кальчикської, Мангуської, Микільської, Сартанської, Волноваської, Хлібодарівської, Мирненської, Ольгинської та частково Старомлинівської громад. Силами Укрпошти готівка підвозиться до найближчих безпечних місць, де знаходяться поштові відділення.

Загалом області на банківські установи перераховано 100% сум пенсійних потреб. Кошти зараховуються на рахунки пенсіонерів своєчасно та в повному обсязі. Але на час військових дій призупинено передачу готівки для поповнення банкоматів, розташованих на тимчасово окупованих територіях та в окремих населених пунктах, де йдуть активні бойові дії.

Читайте також: На Донеччині внаслідок обстрілів загинули троє людей, є поранені

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: