29.07.2022, 08:55

В окупованому Іловайську злетів на повітря склад з боєприпасами: фаєр-шоу триває

Иловайск, война

В окупованому Іловайську Донецької області вранці 29 липня пролунали вибухи, почалася сильна пожежа. Для місцевих жителів розпочалося справжнє фаєр-шоу.

Потужні вибухи в Іловайську пролунали близько 4 години ранку. Про те, що було чутно вибухи, повідомляють у соцмережах мешканці Макіївки, Донецька, Іловайська, Шахтарська та Харцизька. Місцеві Telegram-канали публікують відео сильної пожежі, повідомляє Час Пік.

Фейковий "глава" Іловайська закликав мешканців міста "не піддаватися паніці", обмежити пересування вулицями та залишатися вдома. Він промовчав про причини вибуху.

Тим часом, місцеві жителі повідомляють, що вибухи були такої сили, що у найближчих будинках повибивало шибки. Чути звуки, характерні для детонації боєкомплекту, на вулицях лежать снаряди.

Мешканці Донецька повідомили, що трасу до Іловайська окупанти тимчасово перекрили.

"Перед великим концертом в Іловайську, наша джаз-банда розігрілась в Брілівці. "Подушки і ковдри" дуже голосно і довго горіли і розривались. Прямо чудова "фестивальна ніч". З радістю чекатимемо чергові звіти орків, де вони своїми "новітніми засобами ППО" - мостами і складами з БК перехопили всі наші ракети. Втрат немає", - повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк