04.08.2022, 12:37

"Гучні проводи": В окупованому Донецьку пролунали вибухи під час "прощання" з терористкою "Корсою"

Донецк, война

В окупованому Донецьку 4 серпня пролунали вибухи біля будівлі, де окупанти планували провести церемонію прощання із відомою терористкою "Корсою". Пропагандистські ЗМІ повідомляють про загиблих та поранених. Російські окупанти звинуватили в обстрілі ЗСУ.

У центрі окупованого Донецька пролунали вибухи біля будівлі, де російські загарбники планували "прощатися" з ліквідованою командиркою реактивного дивізіону "ДНР" Ольгою Качурою, яка до 2012 року служила в органах МВС України, а в 2014 році перейшла на бік окупантів. Про це повідомляють пропагандистські Telegram-канали, передає Час Пік.

Людей, які зібралися на "урочистість", евакуювали в укриття, а запланований захід так і не розпочався.

Пропагандисти показали кадри із центру Донецька та наслідки обстрілу. Окупанти звинуватили в обстрілі міста ЗСУ.

Удар припав на перший поверх готелю Donbass Palace. Депутат ВРУ Олексій Гончаренко у Telegram зазначив, що у готелі жили кадировці. У театрі опери та балету, розташованому буквально за сотню метрів від готелю, у цей час проходила церемонія прощання з відомою терористкою "Корсою".

Камера одного з пропагандистів зафіксувала приліт снаряда буквально за кілька секунд після звуку "вильоту". Це вказує на те, що обстріл імовірно був здійснений з невеликої відстані. Жодних офіційних коментарів з української сторони щодо цієї ситуації поки не надходило.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк