16.08.2022, 09:48

"Повибивало всі вікна в будинку": Масштаби пожежі в Джанкойському районі опублікували місцеві мешканці

Віктор Білий | Всі новини автора

Вранці 16 серпня в Джанкойському районі окупованого Росією Криму було чути вибухи й видно вогонь, є інформація про детонацію на складі боєприпасів. У місцевих пабликах люди почали публікувати відео масштабної пожежі у селищі Майське.

За попередніми даними, виникла пожежа на території трансформаторної підстанції. Також відбулася детонація на складі боєприпасів, передає Час Пік із посиланням на місцеві ЗМІ.

"Адміністрація" поселення підтвердила вибухи. Близько 2 тис. жителів евакуйовано з Майського. На місце виїхав "голова" Криму Сергій Аксьонов.

"Наразі триває детонація. Є двоє постраждалих серед цивільного населення, їх життю нічого не загрожує. Іде евакуація мешканців, для забезпечення безпеки людей виводять за п'ятикілометрову зону", - повідомив Аксьонов у своєму Telegram-каналі.

Міноборони Росії офіційно підтвердило, що у Майському сталося спалах на території майданчика тимчасового зберігання боєприпасів однієї з військових частин. У відомстві зазначили, що потерпілих немає.

"Відбулося загоряння на території обвалованого майданчика тимчасового зберігання боєприпасів однієї з військових частин. У результаті займання сталася детонація боєприпасів, що зберігалися", - йдеться в повідомленні.

Мешканці Майського у пабликах опублікували відео пожежі.

"Повибивало всі вікна в нашому будинку, ранок починається не з кавою", - пишуть місцеві жителі у соцмережах.

Нагадаємо, що вранці 16 серпня в окупованому Криму поблизу Джанкоя пролунав потужний вибух.

Читайте також: "Врятуйте наших хлопців!": Дружини полонених бойовиків "ЛНР" звернулися до Путіна

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк