20.09.2022, 12:55

"Благодійники, хоч би не ганьбилися": Жителі Лисичанська жорстко відреагували на "допомогу" від Татарстану

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Лисичанська Луганської області вже понад три місяці живуть без газу, світла, води. Зима не за горами, а місцева "влада" так і нічого не сприймає для розв'язання цих проблем. Але продовжує брехати та піаритися на камеру про "розв'язання" гуманітарних проблем міста.

Так, в одному з пропагандистських пабликів з'явилася інформація про те, що мешканці міста отримали так звану "допомогу" від Татарстану, передає Час Пік.

"15 тонн картоплі та сотні кілограм моркви, буряків та цибулі доставили в рамках гуманітарної допомоги до Лисичанська. Крім сезонних овочів із російського регіону доставлені крупи, мед та засоби особистої гігієни", - повідомляють окупанти.

Місцеві жителі не змогли спокійно реагувати на інформацію, та залишили коментарі під нею:

"15 тонн - це повна фура, під дах. Хоч би не ганьбилися, фото не виставляли. У цій машині від сили 1 тонна картоплі та цибулі 150 кг. Це скільки на кожного мешканця Лисичанська?",

"Можна подумати, що в нас до них цього не було в Лисичанську. Люди жили, працювали, городи мали, хто хотів. Прийшли вони "визвольники", всі зруйнували, позбавили нас всього, а тепер картоплю вони, благодійники, дають. Гидко...", - пишуть у мережі.

Читайте також: Міста-примари можуть повністю спорожніти: у мережі назвали реальні проблеми Лисичанська та Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк