06.10.2022, 09:41

"Пацюки біжать з корабля, що тоне": Деокупація Луганщини триває. Комусь сильно "припекло"

Луганская, война

Деокупація Луганської області продовжується. Наразі звільнено шість невеликих населених пунктів. Але українські сили впевнено просуваються вперед.

Є дуже приємні новини для мешканців Луганщини, які понад півроку перебувають в евакуації. Розпочалася деокупація регіону. Проте, не можна повертатися до звільнених населених пунктів, доки лінія фронту не відійде далі. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

Російські окупанти та місцеві колаборанти вже відчувають наближення української армії. Зрадники вже тікають із насиджених місць.

"В результаті поступового звільнення Силами оборони тимчасово захоплених територій, одночасно з відходом підрозділів російських окупаційних військ, відзначається виїзд поплічників окупаційної влади. Так, за наявною інформацією, з населеного пункту Сватове до Новопскова Луганської області зафіксовано переміщення трьох автобусів прихильників окупантів", - повідомили у Генштабі ЗСУ.

Окупанти проводять посилені фільтраційні заходи у Рубіжному та Старобільську, побоюючись контрнаступу та українських диверсантів. У місті Рубіжне з метою пошуку диверсантів та партизанів окупанти запровадили комендантську годину.

Радість місцевих колаборантів та любителів "руського миру" після проведення фейкових референдумів та рішення Путіна щодо анексії тимчасово окупованої території Луганщини була короткою. Ще зовсім недавно вони мріяли жити в "руському Донбасі", чекали, коли Путін "наведе порядок" й були впевнені, що "Росія своїх не кидає".

Тепер, як тільки "припекло", вони раптом прозріли, що "Путін усіх кине", а Україна, незважаючи ні на що, буде звільняти й повертати свої території.

Зрадники, вже як "громадянам РФ", кинулися до Росії. Проте 2 жовтня ФСБ РФ раптом повністю перестали пропускати людей через кордон. Усі, хто намагався залишити так звані "ДНР" та "ЛНР" після 2 жовтня, спробували скористатися російськими паспортами. Але у Кремлі вирішили не пускати нових "росіян" в РФ.

ЗСУ вже близько. Далі буде...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк