20.10.2022, 09:36

"Привіт від HIMARS": Окупанти повідомляють про "приліт" по Лисичанську

Иллюстративное фото / Открытый источник

Схоже, розслабитись російським загарбникам в окупованому Лисичанську не вдасться. Українські сили не лише вперто просуваються вперед на Луганщині, а й завдають точкових ударів здалеку.

Сьогодні вранці у соцмережах з'явилася інформація про те, що ЗСУ завдали ракетного удару по Лисичанську із застосуванням американської реактивної системи залпового вогню HIMARS. Пишуть, що "прилетіло" дві ракети, передає Час Пік.

Поки не повідомляють, куди "прилетіло" о 04:30 у Лисичанську. Так зване "Представництво ЛНР у СЦКК" пише, що інформацію про пошкодження та постраждалих уточнюють.

новости соцсетейновости соцсетей новости соцсетей

У соцмережах вже прокоментували цю новину так: "Орки у своїх соцмережах пишуть, що наші вдарили по Лисичанську. Випадково не туди де тусили кадировці й знімали видео вчора".

Нагадаємо, напередодні кадировці показали відео про те, як вони "наводять порядок" в окупованому Лисичанську. Місцеві жителі одразу почали обурюватись, що "визволителі" показують у мережі райони міста.

Напередодні було завдано артилерійського удару по розташуванню окупантів у будівлі лазнево-оздоровчого комплексу "Хвиля" в Лисичанську.

А під виглядом захисту міста від ворожих ДРГ російські окупанти проводять "тотальну зачистку" у Лисичанську, зламуючи квартири та гаражі.

Ось такі новини надходять з окупованого Лисичанська. "Час Пік" продовжує стежити за ситуацією у місті та регіоні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк