25.10.2022, 11:33

"У квартирах стає все "чистіше": Російські окупанти продовжують пограбування Лисичанська

Луганская, война

Українська армія продовжує звільняти населені пункти Луганщини. Ще над трьома з них вже майорить синьо-жовтий прапор. Тим часом із захопленого міста Лисичанська російські окупанти вивозять майно місцевих жителів.

Схоже, російські окупанти не збираються "стояти на смерть" за Лисичанськ. Поки українські воїни наступають, російські воїни грабують місто, вивозячи "добро" в тил, повідомляє Час Пік.

Лисичанську, росіяни вивозять майно містян.

Пояснюють, що вони діють на новим указом путіна – беруть необхідне для потреб оборони. Із кожною ротацією в квартирах лисичан стає все чистіше.

І у цьому місті, і у Сватовому є багато фактів заселення військових та колаборантів у чужі домівки"
, - повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За словами місцевих жителів, привілеї – у кадировців. Саме вони першими вриваються до будинків. За ними йдуть вояки з ОРДЛО, а вже потім "мобіки" із РФ. А вже потім у відкритих квартирах орудують місцеві "почекуни"-мародери.

"Чистять" не лише порожні квартири, вільно увійти можуть й туди, де мешкають люди. Навіть страшно уявити, яку картину побачать після повернення до рідного міста вимушені переселенці.

Про деокупацію Луганської області та ситуацію в регіоні станом на ранок 25 жовтня розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Читайте також: "Затихаріться та не відсвічуйте": у "звільненому" Луганську настали веселі часи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк