01.11.2022, 09:49

"Відправили до пекла": Під Лисичанськом збили ворожий гелікоптер Мі-8

сбили вражеский вертолет Ми-8

Під окупованим Лисичанськом у росіян мінус гелікоптер Мі-8. Приземлили повітряну ціль окупантів бійці 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи.

Під Лисичанськом у росіян мінус гелікоптер Мі-8. 31 жовтня його збили бійці 54-го ОМБр. Про це ]]>повідомляється ]]>на сторінці фонду компетентної допомоги армії "Повернись живим" у Facebook, передає Час Пік.

"Окупантам пригорає і вони розповсюджують фейки. А ми - розповсюджуємо відео збиття ворожого вертольота у хорошій якості.

Завдяки вашій підтримці, ми стабільно надаємо допомогу 54 ОМБр з самого часу її заснування. Споглядаючи як палає гелікоптер окупантів - відчуйте, десь там є ваша гривня", – йдеться у повідомленні.

На своїй Facebook-сторінці 54 ОМБр також ]]>оприлюднила ]]>відео знищення ворожої техніки та екіпажу.

"Адміністративні кордони Луганської та Донецької областей. Прилетів якось "рус-й" гелікоптер, щоб принести смерть в українські родини, але небо щільно контролюють славетні вояки зенитно-ракетного дівізіону 54 ОМБр.

Вояки побачили чужу "пташку" в небі і зробили те, що і треба було зробити - "знищили шкідливу муху" разом із екіпажем", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у своїх пабликах російські пропагандисти представили це відео як знищення українського гелікоптера. Ну що ж, тирити їм не вперше...

"Смішно, що відео знищення гелікоптера спочатку підхопили російські Z-канали, які стверджували, що це український вертоліт і таким чином радісно танцювали на кістках своїх же військових.

Але найцікавіше, що гелікоптер, швидше за все, був білоруським. Бортові номери та прапор Білорусі на ньому були зафарбовані, але їх можна ідентифікувати.

Зважаючи на все, з технікою та авіацією у РФ зовсім погано і в хід пішли вже підгони від Лукашенка", - написав в Telegram український журналист Денис Казанський.

сбит вертолет

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк