03.11.2022, 10:26

"Небезпечно для життя!": В окупованому Донецьку з кранів біжить підозріла рідина

Донецк, вода

Російські "визволителі" обіцяють "відродити" окуповані території Донбасу. Але створити "рай" їм не вдалося навіть там, де вони, прославляючи "руський мир", хозяйнують вже понад 8 років.

У Донецьку, який перебуває під окупацією з 2014 року, так і не створили "маленьку Швейцарію", повідомляє Час Пік.

Місто, яке раніше приймало зірок світової величини, яке вважалося одним із найпрестижніших, сучасних і красивих міст в Україні, з приходом "руського миру" перетворилося на пересічне місто в ОРДЛО.

За більш ніж 8 років правління окупаційна "влада" не змогла навіть зберегти незруйновану інфраструктуру та комунікації. Всі розповіді, типу "8 років бомбили Донбас", є маренням російських пропагандистів та зомбованих любителів "російського світу" на Донбасі.

У "процвітаючій столиці ДНР" люди вже забули, що таке нормальне водопостачання. Похід за водою до джерела – стало звичною справою для мешканців окупованого Донецька.

Централізоване водопостачання є не скрізь і не завжди. Та й ту рідину, що тече із кранів, назвати водою не можна. Вона не тільки не підходить для вживання, але й небезпечна для здоров'я. Замість води з кранів біжить оранжева масляниста рідина, при контакті з якою шкіра покривається ранами. Про це мешканці окупованого Донецька розповідають у соцмережах.

Ну що ж, як то кажуть "за що боролися". Якщо так хотіли жити мешканці колись сучасного мегаполісу, їхня мрія збулася...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк