27.11.2022, 19:39

Обстановка в Кремінній: постійні відльоти та прильоти, асфальту стає все менше

Марина Началова | Всі новини автора

Окуповане місто Кремінна Луганської області – майже на лінії фронту, вулицями переміщатися небезпечно.

Очевидці розповіли про поточну обстановку у Кремінній, передає Час Пік із посиланням на Телеграм-канал "]]>Донбас оперативний]]>".

Як розповідають місцеві, світла у Кремінній немає, води відповідно майже немає, йде самопливом. Газ є у більшості районів міста.

У місті дуже шумно і без змін, постійні відльоти та прильоти, причому прильотів побільшало, порівняно з попередніми днів 7-10, пошкоджень житлових будинків побільшало.

Стан доріг дуже погіршився, асфальтного покриття дедалі менше, дуже багато багнюки замість асфальту по місту, стає складніше їздити машиною.

Люди живуть і здебільшого відмовляються від виїзду, оскільки дали газ, «жити можна».

Аптека працює на території лікарні, список на замовлення ліків кілометровий, вже, як вдалося з'ясувати, найпростіших ліків не вистачає, і людям уже озвучують завезення ліків по листку очікування майже від кількох тижнів до місяця.

Продукти в магазинах є, ціни завищені від 15% до 25% від луганських цін. М'ясо-ковбасно-молочні вироби звичайно по кишені вдарять.

За повідомленнями місцевих жителів, нічим не підтверджених, Житлівка, по суті, сіра зона, підтвердити чи спростувати цю інформацію неможливо, і їздити туди зовсім не безпечно.

Дуже активно люди закуповують генератори і ставлять у свої будинки, хто має гроші. Дрова возять і пропонують на замовлення по Кремінній, в принципі замовити дрова місцеві можуть, але оскільки ходити містом - не найкраща ідея з погляду безпеки - не завжди можна це зробити.

Дивіться ще:

В ОВА показали, як виглядає зруйнована окупантами підстанція "Кремінська"

Схоже на постановку: окупанти показали наслідки "прильоту" у Сватовому

Готувала їм борщ, і ховала в себе: колаборантка з Рубіжного розповіла, як допомагала окупантам

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк