06.12.2022, 11:33

"Маленька Швейцарія скасовується": Окупанти передумали відбудовувати міста на Луганщині

Луганская, война

Якщо хтось із мешканців окупованих міст на Луганщині досі вірить й сподівається на те, що вони незабаром житимуть у відбудованих, затишних "російських" містах - вони глибоко помиляються. "Руський мир" прийшов не відроджувати, а руйнувати.

"Почекуни" та любителі "руського миру" щиро раділи, коли на Луганщину вторглася російська орда. Вони наївно сподівалися, що тепер "заживуть по-людськи". Тепер багато хто починає прозрівати та "про щось здогадуватися", повідомляє Час Пік.

"Красиві картинки" з російських новин задурманили уми багатьох "почекунів" на Луганщині. Любителі "руського миру" вважають, що всі росіяни живуть так, як москвичі та пітерці. Наївні! Більшість РФ "живе у лайні", найчастіше без світла, газу, води, у підлозі зруйнованих бараках і без доріг... Цей "руський мир" російська орда й притягла з собою на окуповані території України.

Тепер вуже офіційно окупаційна "влада" оголосила, що відновлювати зруйновані обстрілами міста та селища ніхто не буде. Цим, мовляв, нехай займається Україна коли повернеться.

Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Кремінна й ще десятки зруйнованих окупованих населених пунктів РФ відбудовувати не буде. Як заявляють "визволителі" - вони "приводитимуть до ладу" тільки Луганськ та Донецьк.

А чим вони займалися із 2014 року? Щось більш ніж за 8 років окуповані Луганськ та Донецьк навіть віддалено не нагадують "маленьку Швейцарію"...

Читайте також: Змінилося до невпізнання: відео, зняте у селищі під окупованим Сєвєродонецьком

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк