16.12.2022, 08:36

Начебто його бомбили 8 років: у мережі показали, як виглядає Сєвєродонецьк зараз

Віктор Білий | Всі новини автора

Місто Сєвєродонецьк Луганської області було окуповане наприкінці червня під час тривалих боїв. У місті панує занепад та спустошення.

Свіжі відео з Сєвєродонецька оприлюднив Telegram-канал "Луганщина оперативна", передає Час Пік.

На кадрах видні зруйновані будівлі, будинки з вибитими вікнами та обвугленими стінами. Це наслідок ударів російських військ по мирних жителів міста.

Сєвєродонецьк, місто, в яке прийшов "руський мір", місто, яке виглядає як із фільму про ”апокаліпсис”. Начебто його бомбили 8 років.

"Це відео - біль для всіх жителів, хто жив у цьому місті та бачив як він розвивався. Можна багато писати на цю тему, але зараз хочеться звернутися до мешканців на територіях, які окуповані з 2014 року. Майже кожен із вас був проїздом, а хто і не проїздом у Сєвєродонецьку: за продуктами, в гості, за соцвиплатами, за паспортами... Дайте відповідь як вам ваш "руський мір"? Ви у себе "пригріли" цих "руснявих" виродків, які зруйнували усі міста Луганської області. Подивіться на це місто і дайте відповідь, тільки чесно: як ви думаєте, що буде з Луганськом, Алчевськом, Кришталевим, Брянкою, Кадіївкою, Антрацитом тощо, коли росія бігтиме?", - підпис до відео.

Читайте також: Прогулянка Сєвєродонецьком: що відбувається на вулицях міста сьогодні (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк