04.01.2023, 13:31

"Синдром Гойди": Затята "захисниця" Донбасу Чичеріна відзначилася черговою бредовою заявою

Юлия Чичерина

Російська пропагандистська співачка Юлія Чичеріна в черговий раз "пробила дно" своїм новорічним "привітанням" у YouTube.

Російська співачка Юлія Чичеріна вже 8 років гастролює виключно у зоні бойових дій в Україні. У РФ її називають "символом сражающегося Донбасса", а в жовтні 2022 року Путін присвоїв їй звання заслуженої артистки РФ, повідомляє Час Пік.

Чи пам'ятають ще росіяни її творчість – невідомо, оскільки останні 8 років вона постійно ошивається на окупованих росіянамії територіях та підтримує бойовиків НЗФ та вбивць з армії РФ.

Все, чим відома сьогодні Чичеріна - це своїми скандальними заявами. У мережі з'явилося чергове таке "епічне відео". Стає моторошно, дивлячись на цю сучасну російську "Жанну д'Арк".

"Чекаємо коли помере від передозу)", "Торчок!! Невиліковна!", "О, як її штирить", "У них із психіатричними лікарнями теж проблема? Чому вона досі на волі? Вона ж становить небезпеку для звичайних людей!" , "У голову надуло добре", "У них вся країна психіатрична лікарня", "Не правда! Це охлобистін", "Синдром Гойди", "Казкова дебілка!", - пишуть люди в коментарях.

Російська співачка Юлія Чичеріна відома тим, що підтримала бойовиків на Сході України. Вона неодноразово виступала з концертами в анексованому Криму, а також однією з перших відвідала окуповані території Донбасу в 2014 році. З того часу вона постійно ошивається на захоплених російськими окупантами українських територіях. А у 2015 році навіть отримала орден "за заслуги" з рук ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького - "за активну життєву позицію, співпереживання долі "ЛНР".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк