04.02.2023, 16:54

Ворог тисне на Бахмут, але місто героїчно б'ється: Обстановка на 4 лютого (відео)

Марина Началова | Всі новини автора
Бої за Бахмут

Наразі Бахмут - незламна фортеця опору України від російських загарбників. Стійкість захисників міста надихає і посилює віру в перемогу. Але зараз там важко, дуже важко...

Час Пік зібрав інформацію на 4 лютого 2023 року з різних джерел для того, щоб зрозуміти яка обстановка наразі на лінії фронту під Бахмутом.

Під містом ворог зосередив значні, але різнокаліберні війська: ПВК "Вагнер" конкурує з військовими міноборони РФ за взяття міста. Але навряд чи їм це вдасться в найближчий перспективі. Однак ситуація в місті та його околицях напружена, але контрольована, як запевняє Генштаб

На північному напрямку ворог після захоплення Миколаївки  посилив тиск у напрямку Роздолівки.

У районі Червоної Гори та Парасковіївки противника зупинено. Тривають запеклі бої за контроль над північною частиною міста і вихід до траси Бахмут-Слов'янськ.

На півночі, сході та південному сході міста без змін. Ворог зупинений. Тривають жорсткі міські бої.

На південному заході міста окупанти учора зробили  спробу здійснити кидок до траси Бахмут - Часів Яр - Костянтинівка. Противник зупинений за два кілометри від дороги та зазнав суттєвих втрат. Тривають запеклі бої.

Загалом обстановка за добу не змінилася - тривають запеклі бої без просування супротивника. Ворог нарощує зусилля і проводить перегрупування з метою подальшого наступу. Основні зусилля окупантів зосереджені на південно-західному напрямку та північніше Бахмута.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк