06.02.2023, 09:16

"Можна хоч каву попити": у мережі показали, як виглядає "пункт обігріву" у Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

У Сєвєродонецьку Луганської області окупаційна "влада" робить все "вчасно", то вікна змінюють у січні, то відкривають "пункти обігріву" у лютому.

Відповідне відео з'явилося на пропагандистських ресурсах, повідомляє Час Пік.

На кадрах показана "турбота" про населення - чашка гарячої кави у пластиковому стаканчику на вулиці, от і все, що можна отримати у так званому "пункті обігріву".

"Дуже добре нас зустріли, всі пояснили, як можна. Можна хоч каву попити", - кажуть на відео місцеві жителі.

Дане відео викликало бурю негативних коментарів у мережі:

"Я хочу, щоб вас (росіян) не було. Якщо не можете, не було чого приходити. 8 місяців це великий термін. У мене перед вікнами на комплексі Оберіг за цей час при Україні будинок будувався. А ви що збудували? Ви за 4 місяці місто розвалили, це у вас добре вийшло, а побудувати це виявляється чаклунство",

"Ну ок. У Сєвєрі війна. Але в Донецьку, де літаки та потяги??? Чому немає досі? Ви були на Донбас-арені до 14 років? А що там зараз? А вода чомусь раз на кілька днів подається брудна? Що за 9 років не можна зробити?А робота де???Які заводи, фабрики, шахти та комбінати там були відкриті після 14 року?А вартість квартир у Донецьку чомусь впала в 4 рази???Від процвітання???Донецьк - місто, в який приїжджали та прилітали світові зірки, новобудови росли, а зараз у цих новобудовах квартири продають за копійки".

Також користувачі мережі поділилися кадрами з окупованого Первомайська, що змінило за 9 років після приходу "визволителів".

"Це Первомайськ. Від Лисичанська рукою подати. Там деякі теж чекали й вірили. Пройшло вже 9 років. Що заважало прибрати спалене і зробити нове? Адже у кожного модуля був власник. А люди так і не повернулися.., мабуть, справа не в дешевому газі та електриці".

Читайте також: На фото показали, як виглядає зруйнований Льодовий палац у Сєвєродонецьку зсередини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк