11.02.2023, 08:57

Роздерте місто: у мережі з'явилися свіжі відео з Сєвєродонецька

Северодонецк, война

Кожне нове відео з окупованого Сєвєродонецька доводить, що "руський мир" приходить лише руйнувати. Колись мирне й красиве місто після приходу "визволителів" перетворилося на місто-примару.

Окупований російськими військовими Сєвєродонецьк лежить у руїнах. Після приходу "руського миру" місто перетворилося на руїни, повідомляє Час Пік.

У російських новинах пропагандисти розповідають, як швидко йде "відновлення" міста, невпинно знімаючи сюжети "про вікна та двері". І тільки сєвєродончани, що залишилися у місті, знають правду про "якісні" ремонти у міських квартирах.

За словами місцевих жителів, квартири варварськи зламуються, речі зникають, а "ремонт" треба одразу ж робити наново. Але цього вже не покажуть російським глядачам...

Свіжі відео з Сєвєродонецька просто шокують. Зруйновані будинки, обгорілі дерева, пустельні вулиці... Після перегляду відео складається враження, що у місті військових більше, ніж цивільних. Раніше на відео потрапляли мами з колясками, діти, що голосно граються, цивільні авто з людьми, які поспішали вирішити сотні життєвих проблем... Тепер по пустельних розбитих вулицях носиться тільки ворожа військова техніка...

Читайте також: "Руський мир" у всій красі: в мережі показали, як зараз виглядає Льодовий палац у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк