21.02.2023, 09:55

"Мертва зона": У мережі з'явилися фото та відео зі "звільненого" Сєвєродонецька

Северодонецк, война

Сєвєродонецькі "почекуни" продовжують дякувати росіянам за "звільнення" та розповідати про "відновлення". Але варто лише поглянути на свіжі фото та відео, стає зрозуміло – російська орда знищила місто.

Можна довго слухати розповіді сєвєродонецьких "почекунів" про те, як "добре живеться у Росії", як "відновлюється місто та повертаються люди". Але варто лише поглянути на кадри, зняті в окупованому Сєвєродонецьку, стає зрозуміло - місто знищене, а всі розповіді "почекунів" - просто "красиві казки", повідомляє Час Пік.

У мережі опублікували фото та відео, зняті у Сєвєродонецьку. Кадри, які викликають жах, біль, гнів, ненависть до окупантів, які фактично зруйнували молоде квітуче місто.

На кадрах видно, як спорожнів Сєвєродонецьк. Вдень вулиці пустельні, і вночі місто лякає своєю безмовністю. Воно ніби занедбане, мертве...

На одному з відео, яке зняв окупант, видно нічний Сєвєродонецьк. Різниця з довоєнним нічним Сєвєродонецьком величезна! Так виглядає "звільнене" місто...

"Жодного вікна зі світлом не майнуло", "Мертва зона, тварюки такі, поки вас там не було це був гарний куточок у квітах з шикарним дитячим садком", "Шкода місто. Все тварюки знищили", "Можна просто було написати ж*па одним словом", - пишуть люди у коментарях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк