22.02.2023, 14:43

Створено чат-бот для звернень громадян щодо злочинів РФ на території окупованої Луганщини

Создан чат-бот для обращений граждан о преступлениях РФ на территории оккупированной Луганщины

У поліції Луганщини створено чат-бот та Telegram-канал для пошуку та документування злочинів РФ на території Луганської області.

У Telegram створено ресурс для спрощення процедури подання інформації до поліції про злочини представників окупаційних військ, представників незаконних збройних формувань та колаборантів на тимчасово окупованій території Луганщини. Про це ]]>повідомляє ]]>Нацполіція Луганської області, передає Час Пік.

Якщо громадянам відомо про скоєння, військовослужбовцями рф та керованих ними незаконних збройних формувань, умисних вбивств, жорстокого поводження з військовополоненими або цивільними, примусове залучення цивільного населення для робіт, зґвалтувань та інших тяжких злочинів, або конкретні особи, які до цього причетні або здійснюють колабораційну діяльність, добровільно погодились та пішли на співпрацю з окупаційною владою, – про це необхідно повідомити у чат-бот поліції.

Ви можете надіслати повідомлення на:

Отриману інформацію із чат-боту та Telegram-каналу поліцейські Слідчого управління та Сектору захисту інтересів суспільства та держави оперативно опрацюють, щоб жоден злочин на тимчасово окупованій території не залишився поза увагою та кожен окупант був притягнутий до відповідальності, згідно чинного законодавства.

Анонімність гарантується.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк