01.03.2023, 15:39

"Наші будинки топить!": Квартири багатоповерхових будинків Лисичанська заливає каналізація

Оксана Мовчан | Всі новини автора
многоэтажка

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області каналізація заливає квартири багатоповерхівок. За словами місцевих мешканців, люди не встигають усувати наслідків потопу. Ускладнює прибирання мінусова температура у приміщенні.

Про це повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік.

Лисичанськ ось уже вісім місяців перебуває в окупації. Реалії життя у «звільненому» місті такі: здобути воду, здобути гуманітарку, усунути наслідки потопів. У деяких шанувальників "російського світу" починають розплющуватися очі.

За словами користувачки мережі, якій вдалося вийти на зв'язок із сусідами, квартири просто плавають у «відходах життєдіяльності».

"Вчора дзвонила сусідка, була в Лисичанську, наші будинки заливає", - повідомляє місцева мешканка.

За зиму труби стали непридатними для використання, а місцева "влада" проводить ремонти тільки в ефірах російських каналів.

"Каналізація по квартирі, кухні, ванній та туалеті. Вона у себе 6 відер винесла, але там ще багато", - скаржаться мешканці багатоповерхівок.

Як зазначає автор поста, у лисичан, які підтримували "звільнення міста", починають розплющуватися очі.

"І мені також сказали. Навіть любителі "руського миру" вже починають прозрівати. Там щось таке відбувається, що вона сказала телефоном не говоритиму", - підсумувала мешканка Лисичанська.

Читайте також:

"Потрібно знати місця, щоб додзвонитися": що відбувається зі зв'язком у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк