01.03.2023, 15:48

Місто-примара: У мережі з'явилося нове відео з окупованого Северодонецька

Марина Гончар | Всі новини автора
сєвєродонецьк

Загарбаний Сєвєродонецьк Луганської області з моменту окупації зовсім не змінився: він і досі такий же безлюдний та потрощений. Про це свідчать фото та відео, які періодично з'являються у мережі.

Новий ролик про місто-примару Сєвєродонецьк днями було оприлюднено в Telegram-каналі ]]>ТРИБУН | СХІД]]>, передає Час Пік.

Відео знято на вулиці Партизанській та на проспекті Хіміків, які чи не найбільш постраждали у період запеклих боїв за місто. 

Сєвєродонецьк дуже сильно постраждав: щось більш-менш вціліло, а щось зруйновано вщент. За офіційними даними, у місті не підлягяє відновленню більше 80% житлового фонду: це цілі квартали з потрощеними будинками, які вже неможливо відновити. Квартири вигорають до бетону, падають прольоти, все мокріє. Вулиці пусті, людей зовсім немає. Сєвєродонецьк перетворився на місто-примару.

Російські пропагандисти та місцеві "почекуни" кажуть, що ситуація у місті налагоджується, але в це дуже важко повірити. Ось так виглядає російське обличчя, так виглядає "руський мир"...

Читайте також:

"Казки для почекунів": У Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному розпочнеться "велике будівництво"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк