06.03.2023, 11:41

"Доріг немає зовсім": В мережі з'явилась нова інформація по Кремінній

Марина Началова | Всі новини автора
Розбиті дороги

 Дороги в Кремінній, які зовсім нещо давно були в чудовом у стані, перетворилися на суцільні ями та багнюку. Навряд чи росіяни будуть вкладати гроші так,   як робила це Україна. Тому надія у місцевих  лише на скоріше звільнення міста.     

Інформація про ситуацію в місті станом на 4 березня з'явилась в мережі, передає Час Пік.

Попри відсутність зв'язку, яке з кожним днем викликає більше і більше питань у мешканців прифронтових міст, люди все ж таки мають можливість ділитися інформацією, виїжджаючи в глиб Луганської області, де зв'язок є. 

   "У суботу, 4 березня були у Кремінній. Район Ромашки, Стрільця, Фаїни, меблева, квартал та його околиці – електрика, газ, вода є. Решту районів не питаємо, пишу за ті, де були. Обстановка так собі, останнім часом ++ у місто немає, хіба що тільки на околицях, але трохи менше, ніж у січні", - діляться інформацією містяни. 

Окремо про дороги:

"Доріг немає, взагалі ... Якщо їдете своїм автомобілем краще їхати об'їзною, там міст пошкоджений, але проїхати можна. Між Рибкою та залізницею дуже погана дорога, асфальту немає".

В Кремінній через постійні бойові дії залишилось дуже мало населення, але їм треба якось виживати, але це не так просто. Проблеми з ліками, зв'язку немає.

"У магазинах хліб є майже завжди і товари першої потреби також. Ціни набагато вищі ніж в Айдарі, Сєвєродонецьку. Банк та ін. працюють. Аптека працює одна і то тільки в ПН, ВТ, СР, черги. Місцевих жителів небагато залишилося (переважно пенсіонери) і ті намагаються не виходити з дому без потреби. Зв'язку немає. Телебачення не працює. Гуманітарку іноді дають. Рейсовий автобус їздить за розкладом".

Читайте також:

Танки в центрі міста та гелікоптери над головами: В мережі показали нове відео з Кремінної

У мережі розповіли про "прильоти" у Кремінній: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк