06.03.2023, 16:15

Жахливий зв'язок та постійні "бахи": реалії окупованого Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
нет связи

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області проблеми з мобільним зв'язком нікуди не поділися. Додзвонитися так само складно, а якщо це і вдається зробити, то голос у трубці перебивають гучні "бахи" від "прильотів" і "відльотів" у місті.

Про це сьогодні повідомили у місцевому Telegram-каналі передає Час Пік.

"Зараз додзвонилися з Лисичанська, район стадіону. Розмовляли та зв'язок перервався, більше додзвонитися неможливо", - написано у повідомленні.

Щодо "прильотів": новини з Лисичанська надходять різні. Тутешні "почекуни" та любителі "руського миру" стверджують, що місто продовжує відроджуватися, хоча багато городян визнають, що не все так добре.

Єдине, на чому всі сходяться - це те, що в Лисичанську "гучно". Оскільки місто знаходиться на лінії фронту, місцеві жителі постійно страждають від гучних "відльотів" та руйнівних "прильотів":

"Під час нашої розмови подруга бачила як пролетіла ракета, а хвилиною раніше десь сильно гримнуло", - також повідомляють користувачі мережі.

Нагадаємо, нещодавно Час Пік повідомив про подробиці "прильоту" у Лисичанську, в районі відстійників біля шахти "Чорноморка".

Читайте також: У Лисичанську почастішали пожежі: у мережі повідомляють про нове загоряння у приватному будинку (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк