08.03.2023, 16:01

У мережі з'явилося нове відео з шосе Будівельників в окупованому Сєвєродонецьку

Оксана Мовчан | Всі новини автора
город

Загарбаний Сєвєродонецьк Луганської області з моменту окупації так і залишається безлюдним і порожнім. У мережі з'явилося свіже відео зі "звільненого" населеного пункту.

Нове відео з Сєвєродонецька сьогодні оприлюднили в регіональному Telegram-каналі ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає  Час Пік.

У місті, яке до 24 лютого 2022 року успішно жило і розвивалося, ніби зупинився час, після "звільнення" на вулицях не зустрінеш ні душі. Окупанти, які зруйнували таке затишне та квітуче місто, "відновлюють" його тільки на словах. Лише деяким будинкам по шосе Будівельників "пощастило" залишитися цілими, чого не скажеш про решту споруджень.

Росіяни підводять комунікації, переважно, в будинки, де розміщується нова "влада" та військові РФ. Воду погодинно дають лише в окремих мікрорайонах. За словами автора відео котельня димить, але в яких будинках є тепло, не уточнюється.

Нагадаємо, нещодавно Час Пік показав, які зараз ціни у колись популярному ресторані в Сєвєродонецьку, та як він "перекваліфікувався" у магазин.

Читайте також:

У мережі з'явилося нове відео району автостанції в окупованому Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк